Alakreform Tábor

 KUBA

Hotel: MELIA INTERNACIONAL VARADERO *****

ÚJ IDŐPONT: 2021. március 29 - április 9.  

Időtartam: 9+1 éjszaka a hotelben

Kiindulás: Budapest

Érkezés: Havanna 

Elhelyezés: Classic kétágyas szoba (nem tengerre néző)

Ellátás:  All inclusive

Járatinformáció: Egy átszállással, budapesti indulással 

 

Részvételi díj változatlanul: 2690 eur/fő

Az ár legalább két, teljes árat fizető fő közös szobában való elhelyezése esetén érvényes.

Előfoglalási akció 2021. február 14-ig! Ezt követően az ár 2890 eur/fő. 

Részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, helyi reptéri transzfer, szállás 5* kategóriájú hotelben all inclusive ellátással, turistakártya, alakreform edzések, csapatépítő programok, közös futások, életmód és életvezetési tanácsadás, magyar asszisztencia a landolást követően az egész tábor ideje alatt. 

Részvételi díj pótágyon:

0-2 éves korig 290 eur/fő (babaágy külön kérésre)

2-12 éves korig 1790 eur/fő

Felnőtt személy teljes árú részvételi díjat fizet

Jelentkezési formulár

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Biztosítások tartalma:

1- utasbiztosítás: tartalmazza a poggyászbiztosítást, egészségügyi ellátást, baleset biztositást, gyógyszerek utólagos visszatérítését, felelősség biztosítást

2- sztornóbiztosítás: az utazás megkezdéséig visszamondhatóvá válik az utazás betegség, baleset vagy halál esetén megfelelő dokumentumok ellenében a biztosító által.

3- komplex utasbiztosítás: tartalmazza a fenti kettőt együttvéve baleset és sztornóbiztosítást

Tel: 0670 564 3640

E-mail: rekatabor@exittravel.hu
Engedélyszám: 36261645
Magyarországi nyilvántartási szám: TO-000025

Foglalási és fizetési feltételek:

A jelentkezési ív kitöltése után az adatok feldolgozásra kerülnek. Az Ön által megadott email címre egy visszaigazoló lapot küldünk ki az előlegszámlával együtt. Az előleg a teljes összeg 50%-át jelenti, melyet a jelentkezés visszaigazolásától számitott 1 héten belül kell megtériteni. Ennek mulasztása automatikus törléssel jár. A második részletről a számlát 2021. január végén állítjuk ki.

Utazási feltételek (aktuális: 2021. jan. 12.)
Jelen határozatok szerint a kiutazáshoz 1 db PCR tesztre van szüksége utasainknak, melynek elvégzésével segédkezünk egy közös, budapesti teszteléssel. A PCR teszt árát a mintavételkor a helyszínen kell megtéríteni, a további információkat az utazás közeledtével mindenki számára eljuttatunk. A landolást követően még a reptéren 1 további mintavétel történik, melynek eredményét a kubai hatóság igyekszik minél hamarabb eljuttatni az utasok részére.
A Magyarországra való hazatérést követően az érvényben lévő határozatok 10 napos házikaranténra köteleznek, amelyet 2 negativ PCR teszttel ki lehet váltani (jelenleg Magyarország csak a belföldön, illetve Európai Únión belül készült teszteket fogadja el).

Minden további információval kapcsolatban emailben tartjuk Önnel a kapcsolatot. Kérjük, időnként ellenőrizze a kéretlen levelek mappáját is!
Bármilyen felmerülő kérdés esetén a rekatabor@exittravel.hu vagy a kulfolditabor@gmail.com emailcímen elérhető az utazás szervezője, az Exit Travel Club utazási iroda.

Utazásszervező:

Exit Travel Club, s.r.o.             
Fő utca 4235/55                      
92901 Dunaszerdahely          
Szlovákia

A foglaláskor megadott adatok hitelesek, a megrendelés elküldésével a foglalási feltételeket elfogadom.